Nemzetközi áruházláncoknak

Mára 10+ európai
ország áruházláncaiba
szállítjuk a fogyasztók
kedvenceit

Saját boltjainkban teszteljük a fogyasztók által leggyakrabban vásárolt világítástechnikai és műszaki termékek keresletét, és legnagyobb Partnereinknek is ezeket szállítjuk. Termékpalettánkat folyamatosan frissítjük az aktuálisan legkelendőbb árucikkekkel, ezért az ismert áruházláncok egyre több termékük beszállítását bízzák ránk.

Termékeink sorozatosan slágertermékké válnak a különböző áruházláncok polcain.

Hogyan érjük ezt el?

Értékesítési folyamatunkat mindig saját piackutatással alapozzuk meg. Termék portfóliónkat a vásárlói tömeg igényeire szabjuk, így minimálisra csökkentjük a kockázatot.

Ezzel egyidejűleg feltérképezzük a várható fogadtatást is. A felmérés eredményeit megosztjuk Partnerünkkel, majd a közösen kidolgozott stratégia szerint termékeinket bevezetjük a nemzetközi piacokra, miközben rendszerint túlszárnyaljuk a forgalmi terveket.

Kérjen személyre
szabott tanácsot!

Sláger termékeink
sikerének titka

A legszélesebb tömegkeresleti igényét sok márka igyekszik kielégíteni:

Minőségi technológia a legszélesebb tömeg által elérhető áron.

“Hogyan töltsük be ezt a keresleti vákuumot?”

Égető kérdésünkre több évnyi kutató munka után találtuk meg a tökéletes választ azokban a márkákban, amelyek innovatív és bővülő termékkínálattal látják el a fogyasztói tömeget az áruházláncok polcain.

Mi az elmúlt 11 év alatt olyan márkák kizárólagos beszállítóivá váltunk, amelynek forgalmazásáról több nemzetközi áruházlánc ma már nem hajlandó lemondani. Termékeink az áruházláncok legkeresettebb termékei a kategóriájukban, így valóban büszkék lehetünk Partnereink növekvő forgalmi számaira.

Ennek köszönhető, hogy kizárólagos nemzetközi forgalmazóként egyre nagyobb volumenben szállítjuk válogatott szortimentünket Európa legnagyobb áruházláncaiba.

Szeretnék regisztrálni
a B2B viszonteladói felületre!

Az Armin Trade Kft. képekben