csapatunk

Az ARMIN csapata

Az Armin Trade Kft. csapata 2008 óta szolgálja ki ügyfelei igényeit mind viszonteladói, mind végfelhasználói oldalról egyaránt. Az 100 főből álló csapat tagjai sokéves tapasztalattal élen járnak disztribúciós hálózatok vezetésében és működtetésében, valamint kiváló szaktudással rendelkeznek a kül- és belföldi nagykereskedelmi értékesítés területén is.

Az Armin csapat több tízéves szakmai tapasztalattal rendelkezik a kereskedelem terén. Professzionális disztribútorként számos márka magyarországi értékesítését végezzük, értékesítési hálózatunk évek óta piacvezető, versenyképes árazásunknak és magas szolgáltatási színvonalunknak köszönhetően.

Mit tehetünk Önért?

Érdeklődik az általunk forgalmazott márkák iránt?
Szeretne az általunk forgalmazott márkákkal dolgozni?
Pénzügyi kérdése van?
Kiszállítással kapcsolatos információt szeretne kérni?

Legyen szó bármiről, kérjük lépjen kapcsolatba velünk és mi mindent megteszünk az Ön sikeréért.

Elhivatottságunk

Csapatunk energikus lendülettel dolgozik azon, hogy mindenki igényeit kiszolgáljuk. Erősségünk a gyors és hatékony kommunikáció, mind a Partnereinkkel, mind az áruházláncokkal. Informatikai rendszerünk lehetővé teszi a gyors munkavégzést, így mind logisztika, mind rendelés felvétel és kiszállítás szempontjából hatékonyak vagyunk. Ezek mellett termékfejlesztés és marketing részlegünk is szorgoskodik. Folyamatosan újabb és modernebb termékekkel bővítjük készletünket, melyekkel ma már nem csak a boltok polcain, de akár plakátokon vagy TV reklámokban is találkozhat.

Csapattagjaink

Küldetésünk, hogy a Végfelhasználóihoz hasznos, minőségi termékeket juttassuk el, illetve, hogy megkapjanak minden terméktámogatást, amit igényelnek, így elégedett Vevőként, ismét szívesen vásároljanak az általunk forgalmazott termékekből.

Csapatunkat folyamatosan fejlesszük és bővítjük, újabb, lelkes kollégákkal. Minden elénk táruló feladathoz a legjobb megoldást keressük, melyhez, csapatunkba egyéniségeket keresünk, hogy általuk több szemszögből vizsgáljuk meg lehetőségeinket és különböző javaslatokkal találjuk ki a következő lépést.

Cégvezetés

Kovács Sándor

Tulajdonos

Büszke 3 gyerekes apuka mellett, szorgos cégvezető vagyok Ahogy az Armin Trade, én is nap mint nap fejlődöm és tanulok. A cég sikeres vezetéséhez felhasználom az évek során, több területről és országból szerzett tapasztalataimat. 1994-1999 között a Debreceni Egyetemen tanultam, majd 1999-2001 között, a franciaországi DEA, Paul Sabatier Egyetemen folytattam tanulmányaimat, Toulouseban, 2001-ben Japánba vitt utam, ahol 7 évet éltem Tokyo városában. 2008-ban visszatértem Magyarországra, amikor pedig megalapítottam az Armin Trade Kft-t.

sandor.kovacs@armintrade.com

Herbák Zoltán

Ügyvezető

 

zoltan.herbak@armintrade.com
+36 30 410 7244

Szivós István

Ügyvezető

 

istvan.szivos@armintrade.com
+36 20 931 2299

Részlegeink

Az Armin Trade sikereit a részlegeink és vezetőink szoros együttműködése és a folyamatos kommunikáció adja. Csapataink felelősségteljesen és magabiztosan vágnak bele a kihívásokba, hogy tevékenységeinkkel és ötleteinkkel a legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani.

Értékesítés

Logisztika

Barabás Éva

Értékesítés Támogatás Vezető

 

eva.barabas@armintrade.com
+36 70 670 0660

Kiss Csaba

Raktárvezető

 

csaba.kiss@armintrade.com
+36 70 419 1234

Egyéb elérhetőségek

Pénzügy

 

penzugy@armintrade.com

Termékfejlesztés

 

tf@armintrade.com

Marketing

 

marketing@armintrade.com

Informatika

 

it@armintrade.com

Az Armin Trade Kft. képekben