• Ne érje be kevesebbel, válassza

    Magyarország legprofibb
    disztribútorát

Az Arminról

Az Armin Trade Kft. csapata 2008 óta szolgálja ki ügyfelei igényeit mind viszonteladói, mind végfelhasználói oldalról egyaránt. A 42 főből álló csapat tagjai sokéves tapasztalattal élen járnak disztribúciós hálózatok vezetésében és működtetésében, valamint kiváló szaktudással rendelkeznek a kül- és belföldi nagykereskedelmi értékesítés területén is.

Az egyre gyarapodó és elégedett vásárlói körnek köszönhetően lendületes fejlődésnek indultunk, így 2010-től folyamatos  megkeresések érkeztek a gyártó cégek irányából is új termékeik kezelése és bevezetése érdekében.

Az inspiráló fejlődés hatására az Armin Trade Kft. 7 év alatt piacvezetővé vált a magyarországi független piacon, és mára elérte a 100%-os lefedettséget, ezzel erősítve a hazai piaci részesedését.

2015-re

a magyarországi független piacon

piacvezetővé váltunk.

Csak belföldön több mint

5500 ügyfél

A csapat

Az Armin Trade Kft. jelenleg országos területi képviselő hálózattal rendelkezik, és csak belföldön több mint 5500 ügyféllel büszkélkedhet.

Értekesítési rendszerünket 18 területi képviselőnk  látja el, ami magába foglalja a kapcsolattartást meglévő és új partnereinkkel, az adott területek fejlesztését, az elvárt polckép biztosítását,  az innovatív termékfejlesztéseket, illetve a személyreszabott akciók bevezetését. 

Képviselőink munkáját területi vezetőink és központi értékesítőink segítik, emellett támogatják a cég piaci részesedésének bővülését.
A partnerek és multinacionális cégek professzionális kiszolgálását Key-account managerünk biztosítja.

A kényelmes és hatékony együttműködés érdekében, egy tableten is elérhető belső rendszert vezettünk be képviselőink körében. Ez a saját fejlesztésű rendszer biztosítja az egyszerű adminisztrációt, rendelések felvételét valamint a részletes termékbemutató lehetőségét. A rendszer nagy előnye az azonnali rendelésfelvétel, így már másnap kiszállíthatóak a rendelt termékek belföldön.

Forgalmazott márkáink

Forgalmazott termékek

Világítástechnika

Cégünk egyik legfontosabb termékcsaládja a világítástechnika: széles szortimentünk jellemzően belépő-közepes árfekvésű termékekből áll, a legolcsóbb rezgésálló izzóktól, a halogén és energiatakarékos fényforrásokon keresztül a modern LED alapú megoldásokig. Külön fókuszt helyeztünk a szűkebb szortimentigényű, de árérzékenyebb végfelhasználói, valamint a speciális megoldásokat igenylő magas minőségű ipari szegmens számára is.
Szortimentünket három márkával fedjük le: a Polaroid márka ismertsége a mai napig töretlen az azonnali fényképelőhívós technológia kifejlesztése óta, mára egy egyre erősödő elektro-márkaként jelenik meg az európai piacokon, hiszen minőségét 5 év garancia támasztja alá. Az Avide a kiváló minőséget szem előtt tartó, széles és folyamatos szortimenttel rendelkező professzionális saját márkánk, ami a legegyszerűbb végfelhasználói igényeket és az összetett ipari megoldásokat is kielégíti. A belépő kategóriában az Entac márka termékeit kínáljuk.

Mobil energia

A mobil energia szortimentünkben a piacon lévő legfontosabb márkák találhatóak meg, a belépő árazasú termékektől egészen a piacvezetőkig. Márkáink között tudhatjuk a Duracell-t, melynek magyarországi szub-disztribútoraként kiemelt szerepünk van a világszerte ismert márka disztribúciójában, mind a food és non-food független vonalon.

A belepő/közepes árfekvésű márkáink közül az AgfaPhoto a legjelentősebb, melynek kelet-európai logisztikai és disztribúciós partnere vagyunk. Választékunk további fontos márkája magyarországi disztribútorként a Sony. Szortimentünk szélességét a piacon lévő többi márka forgalmazásával biztosítjuk: Entac, Energizer, Varta, Panasonic, Camelion márkák is megtalálhatóak palettánkban.

Elemlámpák

Zászlóshajó lámpamárkánk a világ egyik vezető márkája, a Fenix. A Fenix lámpák kiemelkedő minőségű háttérrel rendelkező LED technológiás elemlámpák: széles szortiment, fantasztikus teljesítmény és tönkretehetetlen, robosztus felépítés jellemzi termékeit. Minden Fenix lámpa 5 év garanciával rendelkezik, ezen kívül víz-, por-, ütés- és karcálló.  Mindennapos használathoz a belépőáras kategóriában az Entac elemlámpák forgalmazását is cégünk látja el.

Kozmetikai, vegyi termékek

Piaci igényeknek megfelelően cégünk számos vegyi és kozmetikai kiegészítő termék forgalmazásával is foglalkozik. A Gillette márka égisze alatt borotvákat, habokat, géleket forgalmazunk, valamint szezonálisan ajándékcsomagokat is biztosítunk partnereink számára. Kozmetikai termékeink mellett belépőáras termékként az Entac márka pillanatragasztóit forgalmazzuk 2 és 3 grammos kiszerelésben.

Adathordozók, fej- valamint fülhallgatók

Bár a hagyományos adathordozók piaca folyamatosan háttérbe szorul, cégünk fontosnak tartja, hogy továbbra is teljeskörűen tudja kiszolgálni partnereit. Az adathordozók területén a Sony és az AgfaPhoto márkák disztribútorai vagyunk.