Fenix LD02 mini elemlámpa

febr 21, 2023 | Egyéb kategória

A Fenix ezen terméke kis mérete ellenére nagy fényerőt tud, akár 70 lumen fényáramra is képes. Nagyon erős, speciális, magas színvisszaadású (CRI 90), Cree XQ-E nagyteljesítményű LED chippel van ellátva, így nagyon jó megvílágítást tesz lehetővé.
Emellett van benne egy 365 nm hullámhosszú ultraibolya-fényt kibocsátó LED is. Az ultraibolya fénynek (UV) köszönhetően bankjegyek eredetiségének, bankkártyák hologramjának ellenőrzésére is alkalmas. Ezen túl pedig akár különböző biológiai eredetű szennyeződések megtekintésére is jó. Maga a lámpatest nem nagy, tollméretű. Valójában alig nagyobb, mint az elem, ami szükséges a működtetéséhez.

A használatához szükséges AAA típusú elem, minden üzletben kapható, könnyen hozzáférhető. A legjobb eredmény, a leghosszabb működés érdekében érdemes Agfaphoto Ultra elemet vásárolni.

A Fenix LD02 lámpa feje és vége egyaránt edzett alumíniumból és nagytisztaságú, rozsdamentes acélból készült. Ütés- és vízálló (IP68) kivitel.

Méretének és strapabíró anyagának köszönhetően egy igazi mindenes lámpa. Használható hétköznapi célokra, de túrák, szerelés során is jó szolgálatot tehet. UV-fénye miatt pedig pénzváltókban, boltokban is kiválóan használható. A lámpa, a különleges Fenix technológiájú, digitálisan szabályzott kimenetének köszönhetően állandó fényerőt tart fent, így nem kell kisebb fényerőtől tartani. Az elem helytelen behelyezése ellen pedig a fordított polaritás védelem véd meg.

A lámpa fényének tisztaságát a tükröződésmentes bevonattal ellátott, csúcsminőségű, ultrareflex optikai lencse garantálja.

4 különböző üzemmódban használható: alacsony fényerő, közepes, magas, UV. Emellett 3 perc használat után automatikusan bekapcsoló túlmelegedés elleni védelem.

A lámpa csomagolása tartalmazza a leszerelhető pántot, pót tömítőgyűrűt és egy egyszer használatos (nem tölthető) alkáli elemet.

A Fenix LD02 elemlámpa kapható az Armin Trade webshopban.